Wij hebben diverse huishoudelijke producten in ons assortiment. Alle producten hebben het doel om het dagelijks leven voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

 

Vaatwassen

Bosch vaatwasser

Onze vaatwassers zijn energiezuinig en wassen zeer schoon. Bij de ontwikkeling van van deze producten hebben we goed nagedacht over zowel de milieu-aspecten als het gemak voor de gebruiker. Onze nieuwste vaatwassers zijn ontwikkeld voor de veeleisende gebruiker. De vaatwassers sluiten exact aan bij uw wensen en de beschikbare ruimte. U kunt kiezen uit vrijstaande-, modulaire- en inbouw vaatwassers. Bij de inrichting van de keuken bieden de vrijstaande vaastwassers flexibiliteit. Deze afwasmachines kunnen overal in de keuken geplaatst worden. De modulaire vaatwassers zijn nog flexibelere door het compacte formaat en dit zorgt voor extra inbouwflexibiliteit. Tenslotte kunnen de inbouw vaatwassers onder het werkblad of in een kast geplaatst worden.

 

Koken en bakken

Bosch-oven

Wij verkopen verschillende producten waarmee u de lekkerste gerechten kunt koken en bakken. Zo kunt u bij ons terecht voor goede ovens, fornuizen, magnetrons en stoomovens. Ook voor kookplaten, afzuigkappen en warmhoudladen bent u bij ons aan het juiste adres. Al deze producten voldoen aan een onvoorwaardelijke kwaliteit en zijn zeer duurzaam.

 

Wassen en drogen

Bosch-wasmachineOnze wachmachines, drogers en was-droogcombinaties zijn voorbereid op de toekomst. In de toekomst wordt waterbesparing steeds belangrijker en daarom zijn onze producten ontwikkeld om zoveel mogelijk water te besparen tijdens het wassen. Dit is een mileuvriendelijke- en duurzame manier om uw wasgoed te wassen. Onze wasmachines, dogers en was-droogcombincaties maken uw leven gemakkelijker. Dankzij de automatische programma’s kunt u bovendien vertrouwen op de beste prestaties bij het laagste energieverbruikt.

 

Koelen en vriezen

Bosch-koelkastOnze koel-vriescombinaties, koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten houden uw producten langer vers door goed te koelen en te vriezen. Daardoor hoeft u minder producten weg te gooien. Dit is milieuvriendelijk en bespaart u veel kosten. Al onze producten zijn energiezuinig en bevatten innovatieve systemen voor meer gebruiksgemak. Dankzij de flexibele indeling kunt u snel en zonder moeite ruimte maken voor grotere producten.